Modele de manusi crosetate fara degete

Aceste Manusi fara degete, pot fi un cadou MINUNAT, facut cu suflet pentru persoanele Dragi, cu ocazia Sarbatorii de craciun. Dans acest tutoriel cu poze si explicatii, va propun un modèle de Manusi fara degete, tricotate Manual, potrivite pentru iarna. Sunt usor de realizat, chiar si de incepatoare, iar timpul de lucru este de aproximativ 3 Ore. Materialul necesar este Poutine (aprox. 60 gr.), deci le puteti tricota si DIN Fire Ramase de la Alte proiecte. Randul 71 se incepe inmultirea pentru degetul Mare. Se procedeaza ca si la modelul 1 de mai sus, doar ca se inmultesc 12 ochiuri pentru degetul Mare, firul fiind mai subtire. Aceste mănuşi au devenit în acest moment un accesoriu purtat de majoritatea persoanelor tinere şi nu numai. Sunt realizate dir Bumbac mercerizat şi croşeta de 1,5 mm. modelul ales nu este complicat, Dar Îţi da posibilitatea să creezi un produs finuţ, élégant ce poate fi purtat Seara, la plimbare prin oraş. Au o lungime de 30 cm şi sunt potrivite pentru o mână medie.

Randul 83 se incheie ochiurile de la degetul Mare, se continua Lucrul cu Celelalte ochiuri, INCA 24 de randuri apoi se incheie. Randul 1-2 se imbina cu Atentie sa nu fie rasucite ochiurile, se Pune un marqueur, apoi se tricoteaza 2 randuri PE Fata. Randul 32 se Lucrezia toate ochiurile PE FATA si se incepe inmultirea pentru degetul Mare. PE primul AC (Langa Marker), se inmultesc primele 2 ochiuri (primele 2 ochiuri se vor dubla, vor fi 4) iar PE primul AC vor fi 9 ochiuri. Randul 34 se inmulteste primul Ochi (Langa Marker) se Lucrezia normal 2 ochiuri, se inmulteste al 5-Lea Ochi si se Lucrezia in continuare PE FATA tot randul (vor fi 11 PE primul AC). . Grosimea este stabilită după măsură fixă. Sunt încereputation din partea de sus PE un lanţ simplu apoi am continuat cu căsuţe DIN 4 picioruşe duble alternatif cu lanţ de 4 ochiuri. La rândul 2 este schimbată ordinea: este înlocuit lanţul cu picioruşele. În dreptul degetului Mare am lăsat un orificiu de 4 rânduri (nu am mai lucrat Circular), apoi am Unit cele 2 colţuri şi am continuat cu 5 rânduri de căsuţe. Ultimul rând este realizat cu picioruşe scurte urmat de un rând de feston.

Acelaşi feston l-am croşetat şi la partea de început un mănuşei Mele. Randul 42 se transfera PE 2 ACE, cele 10 ochiuri inmultite pentru degetul Mare, apoi se Lucrezia Inca un Rand PE dos unul PE fata de 6 ori, se incheie. Se repartizeaza Celelalte 28 de ochiuri PE 4 ACE, si se Lucrezia randul PE dos. . Pentru orice nelamuriri, astept comentariile in modulul de mai jos. Spor la lucru!. Se monteaza 36 de ochiuri PE un AC, apoi se repartizeaza PE 4 ACE (Cate 9 pe fiecare AC). Se tricoteaza circulaire, numai PE FATA 70 de randuri.

Se monteaza PE primul AC 28 de ochiuri, apoi se confèrent pe cele 4 ACE (Cate 7 ochiuri pe fiecare AC). Aceste mănuşi sunt realizate DIN FIR de LAN cu Acril şi sunt prevăzute cu Protecţie de piele în palmă. Sunt potrivite pentru sezonul rece. Oferă lejeritate mâinilor în timpul utilizării Lor, de aceea pot fi folosite de persoanele Care utilizează Borsec rulant, persoanele Care Lucrezia în condiţii de frig. PE partea exterioară a mâinii este aplicat un élastique lat, care face mănuşa să fie uşor de,, îmbrăcat “..

Posted in Uncategorized.